Vyhodnocení VGS + Zadání 2.úkolu

26. června 2010 v 20:31 | Lime♥ |  Ostatní...
Je tu vyhodnocení VGS :) ... protože jsem nechtěla nikoho vyhazovat, rozhodla jsem se, že Vám body budu sčítat (MOJE BODY (HODNOCENÍ) + vaše body (hlasy) ..

Více v C.Č.


a
Takže ...

1. Cherrylka >> 9+24 = 33
2. Lemon_Miss_Ann >> 5+11 = 16
3. Lindííí >> 10+15 = 25
4. °°Miss Choco°° >> 5+5 = 10
5. Goldenka >> 6+14 =20
6. Michelle >> 10+16 = 26
7. Graphic-girls >> 7+6 = 13
8. Lenny >> 6+5 = 11

Zadání 2. úkoly VGS ↓↓

Uděláte z těchto 3 photoshootů 3 avatáry ↓↓


Avatáry pošlete na email >> Peknalinda@seznam.cz
Máte čas poslat mi věci do čtvrtku 1.7. 2010
 

4 lidé ohodnotili tento článek.

Anketa

Kdo??

Cherrylka 37.8% (17)
Lemon_Miss_Ann 15.6% (7)
Lindííí 6.7% (3)
°°Miss Choco°° 2.2% (1)
Goldenka 24.4% (11)
Michelle 6.7% (3)
Graphic-girls 4.4% (2)
Lenny 2.2% (1)

Komentáře

1 question-regi question-regi | Web | 26. června 2010 v 22:54 | Reagovat

ahoj maš krásny blog nechceš se zapojit do VGS ? když tak tady
http://question-regi.blog.cz/1006/vgs-prihlaska

2 Kate Halliwell>>SB<< Kate Halliwell>>SB<< | Web | 27. června 2010 v 8:57 | Reagovat

Oy obíhám xD a jak je?? Já OK_í a PLS_ík jukni na NeW článečky xD díky xD

3 LucinkÁá♥ LucinkÁá♥ | Web | 27. června 2010 v 9:38 | Reagovat

Už se moc těším na to až tu budou od nich avatárky ♥ jinak ranní oběh

4 LucWinQa LucWinQa | Web | 27. června 2010 v 9:41 | Reagovat

[3]: Promin špatný web :-D

5 →GoOd♥SlEcInK@← →GoOd♥SlEcInK@← | Web | 27. června 2010 v 11:20 | Reagovat

Ahojki promin že ruším ale už jsem odstartovala můj blog a pokud chceš tak prosím hlasuj pro obrázek měsíce děkuji moc:-)

a promin za reklamu

6 Kate Halliwell>>SB<< Kate Halliwell>>SB<< | Web | 27. června 2010 v 11:24 | Reagovat

Mám se taky celkem dobře... sraz důchodců alias mých babišek a dědečků xD u nás xD ale bude i legrace xD :-D

7 Katůšqá Katůšqá | E-mail | Web | 27. června 2010 v 12:17 | Reagovat

Ahoj Máš hezu blogis. podívej se prosím na můj blog a napiš svůj názor. Předem díky!

8 Lime ^-^ Lime ^-^ | Web | 27. června 2010 v 14:52 | Reagovat

detail :D:D to nejsou 3 photoshooty :D to je jeden photoshoot :D který se skládá ze 3 obrázků :D:D:D

9 goldenka goldenka | Web | 27. června 2010 v 16:45 | Reagovat

uz sem ti nekolikrat psala ze clanek budu mít pristi tyden 8-)  :-?

10 LucWinQa LucWinQa | Web | 27. června 2010 v 20:09 | Reagovat

Večerní oběh :)

11 ♥♥Prue♥♥ ♥♥Prue♥♥ | Web | 27. června 2010 v 20:13 | Reagovat

Obíhááám ;)

12 Lenny Lenny | Web | 27. června 2010 v 21:03 | Reagovat

to je dobrý, já myslela že vypadnu =)

13 Kate Halliwell>>SB<< Kate Halliwell>>SB<< | Web | 28. června 2010 v 12:01 | Reagovat

Oy Obíhám xD jak je?? Já OK_í xD

14 ♥♥Prue♥♥ ♥♥Prue♥♥ | Web | 28. června 2010 v 18:53 | Reagovat

večerní obíhááníí :-)
Táák co?? Už máte prázky?? Já ještě ne, my se učíme až do středy :-(  ale někdo je má už od pátka :-(
Tak zatim pááá :-)
PS: Zapoj se pls do Bleskovky #10... :D

15 Lime ^-^ Lime ^-^ | Web | 28. června 2010 v 20:21 | Reagovat

čauky :) právě u mě začalo 1. kolo SONC !! :) najdeš ho tady >> http://limeland.blog.cz/1006/1-kolo-sonc#comment78314586 >> sháněj si hlásky!!! :)))

16 veeendeee veeendeee | Web | 28. června 2010 v 21:00 | Reagovat

Aoy , hlásla by jsi mi prosím tady : http://adelinkaprdelinka.blog.cz/1006/sonf-1-kolo  ?
Jsem tam jako veeendeee s filmem Rande s Hvězdou děkuyu moc předem ♥ =) zatííím páá ... a pokud budeš potřebovat ty hlásnout tak se na mě spolehni ;) =) zattííím pááá =) a Děkuyu po 2. =D =)

17 Lenny Lenny | Web | 28. června 2010 v 21:00 | Reagovat

jj, 4.hlásek
mohla by si pro mě hlásnout tady http://coloury-graphic.blog.cz/1006/1-kolo-sonc-ii pro Ashley Olsen

18 Sally - Your *_Affs_* Sally - Your *_Affs_* | Web | 28. června 2010 v 21:03 | Reagovat

Hlásla jsem :)

19 Lime ♥ >> Affs :) ♥ Lime ♥ >> Affs :) ♥ | Web | 28. června 2010 v 21:08 | Reagovat

JENOM ABYSTE VĚDĚLI :-) TA ANKETA NEPLATÍ :-) JE TU JENOM TAK...

20 adl adl | Web | 28. června 2010 v 21:13 | Reagovat

Prosím klikni na tento odkaz a pošli ho co nejvíce lidem. Pokud tomu tak učiníš, tak se ti do zítra splní tvoje přání :)

http://soutez.kinotip.cz/prachy.php?id=36

21 veeendeee veeendeee | Web | 28. června 2010 v 21:24 | Reagovat

Děkuyu , mě se taký moc líbí , Děkuyu moc za hlásek =*
Za oplátku jak jsem říkala máš ty můj hlásek =) papaáá =)a ještě jednou děkuyu =)

22 goldenka goldenka | Web | 29. června 2010 v 11:35 | Reagovat

hojky hlasla jsem ti 8hlasek,hlasnes mi pls taky??pro goldenku::http://cumelky.blog.cz/1006/vgs-1-kolo

23 Lime ^-^ Lime ^-^ | Web | 29. června 2010 v 12:38 | Reagovat

obíhám

24 Dee * Nuu ×o×o Dee * Nuu ×o×o | Web | 4. července 2010 v 10:50 | Reagovat

Cherrylka  22.7% (5)

25 majinka majinka | 7. července 2010 v 15:42 | Reagovat

4 hlas pro goldenku

26 Natty Natty | Web | 7. července 2010 v 18:28 | Reagovat

9 hlásek pro Cherrylku :) Má krásnej blog! :D

27 Méďa Méďa | Web | 8. července 2010 v 15:08 | Reagovat

10 hlásek pro Cherrylku.Má moc hezů blogísek!!!

28 Méďa Méďa | Web | 22. července 2010 v 17:02 | Reagovat

15.hlásek pro Cherrylku!!!

29 Marťa Marťa | Web | 17. srpna 2010 v 12:55 | Reagovat
30 goldenka goldenka | Web | 15. září 2010 v 15:49 | Reagovat

bude jeste pokracovat soutez??

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama